Om Familie-Info

Velkommen til Familie-Info, en blogg dedikert til å gi familier verdifull informasjon om alle aspekter av familielivet. Målet vårt er å hjelpe familier med å navigere i de mange utfordringene og gledene ved foreldreskap, fra graviditet til barneoppdragelse og videre.

Vi forstår at familielivet til tider kan være hektisk og overveldende, og det er derfor vi streber etter å gi praktiske tips og ressurser for å hjelpe familier til å trives. Fra økonomisk rådgivning til foreldretips og alt i mellom – vi har informasjonen du trenger.

Teamet vårt består av erfarne foreldre og fagfolk som brenner for å hjelpe familier til å lykkes. Vi undersøker og samler hele tiden den beste informasjonen og ressursene vi kan dele med leserne våre.

Familie-Info er en blogg laget for deg som er opptatt av familie. Vi skriver innhold du forhåpentligvis kan lære og bli inspirert av.

Temaer vi skriver om inkluderer blant annet:

  • Graviditet
  • Barn og oppdragelse
  • Forhold
  • Familieøkonomi
  • Trivsel

Nettstedet drives av en gruppe engasjerte, norske skribenter som brenner for familie. Vi ønsker å gjøre det enklest mulig for deg å finne nyttig, riktig og god info om vanlige stilte spørsmål om familie.

Takk for at du valgte Familie-Info som din kilde for familieinformasjon. Vi håper du finner innholdet vårt nyttig og informativt. Hvis du har noen spørsmål eller henvendelser, kan du nå oss via dette kontaktskjemaet.

Hvem er Familie-Info?

Familie-Info drives av en svært engasjert vennegruppe som så at det manglet en type informativ nettside som Familie-Info i det norske internettmarkedet. Derfor gikk vi sammen for å lage en nettportal som familier kan bruke som en nyttig ressurs for alt til familielivet.

Her er en liten presentasjon av oss:

Linnea Kaspersen

Linnea Kaspersen

Linnea Kaspersen er sertifisert familieterapeut og foreldrecoach med over 15 års erfaring med å hjelpe familier med å navigere utfordringene med å oppdra barn.

Hun har en mastergrad i sosialfag med studieretning familiebehandling, og brenner for å styrke foreldre til å bygge sterke, sunne relasjoner med barna sine.

Når hun ikke jobber, liker Linnea å tilbringe tid med sin egen familie og holde seg oppdatert på den nyeste forskningen innen foreldreskap og familiedynamikk.

Madeleine Nyholm

Madeleine Nyholm

Madeleine Nyholm er trebarnsmor og finansekspert med over 10 års erfaring i bransjen.

Hun har en master i finans og har hjulpet utallige familier med å utvikle sunne økonomiske strategier for å nå sine mål.

På fritiden liker Madeleine å jobbe frivillig på barnas skole, delta på dugnader og utforske naturen sammen med familien.

Joakim Lavold

Joakim Lavold

Joakim Lavold er tobarnsfar og autorisert familieterapeut med fokus på å hjelpe familier med å takle stresset i det moderne liv.

Han har en mastergrad i rådgivningspsykologi og har jobbet med familier i en rekke miljøer, inkludert skoler, sykehus og privat praksis.

På fritiden liker Joakim å drive med sport og tilbringe tid med familien.