Når er det lunsj på Hurtigruten?

Når er det lunsj på Hurtigruten? Måltider. Frokost serveres som regel fra klokken 07:30 (åpen bordplassering), og middag fra 18:30 ( fast bordplassering), lunsj fra rundt 12:00/13:00 (åpen bordplassering). I høysesongen kan det være 2 lunsjtider og middager. Tidspunktene vil bli informert om bord.

Måltider. Frokost serveres som regel fra klokken 07:30 (åpen bordplassering), og middag fra 18:30 ( fast bordplassering), lunsj fra rundt 12:00/13:00 (åpen bordplassering). I høysesongen kan det være 2 lunsjtider og middager. Tidspunktene vil bli informert om bord.

Hva er inkludert på Hurtigruten?

En full drikkepakke er inkludert sammen med helpensjonen, samt alle måltider i à la carte-restauranten. Du får muligheten til å bli med på eksklusive besøk på broen, og du får privat flyplasstransport i utvalgte havner og to sesongbaserte utflukter etter eget ønske. Kontakt oss for å bestille PLATINUM-billett.

Hvilke havner går Hurtigruten innom?

Havner
 • Bergen – inngangsporten til fjordriket.
 • Berlevåg – “Heftig og begeistret”
 • Bodø – mellom polarsirkelen og Lofoten.
 • Brønnøysund – kystbyen midt i Norge.
 • Båtsfjord – velkommen til villmarken i Finnmark.
 • Finnsnes – inngangsporten til Senja.
 • Florø – Norges vestligste by.
 • Geirangerfjorden er en av Norges største attraksjoner.

Når er det lunsj på Hurtigruten? – Related Questions

Er det honnørrabatt på Hurtigruten?

Honnørrabatt – 50% rabatt:

Gjelder på reisebilletten. Rabatten gis personer som enten har fylt 67 år, er blinde eller minst 50% uføre som har trygd fra det offentlige eller fra et EØS-land.

Hva koster en suite på Hurtigruten?

februar i år, så det er mulig å kjøpe en tolvdagers rundtur med Hurtigruten «MS Trollfjord» for deg og kjæresten med start fra Bergen 15. juni i sommer. Prislappen for å ha «owners suite» under seilasen er 277 000 kroner. Da får dere en 45 kvadratmeter stor suite med to rom, dobbeltseng, bad, balkong og tv.

Hvor går hurtigruta fra og til?

Hurtigruten, nå formelt kystruten Bergen–Kirkenes, er en skipsrute langs norskekysten fra Bergen til Kirkenes, med gods, post og passasjerer. Totalt 34 havner anløpes, og en rundtur Bergen–Kirkenes–Bergen tar i underkant av elleve døgn.

Hvor møtes Hurtigruten?

Nordgående og sørgående hurtigrute møtes hver kveld i Vestfjorden utenfor Kabelvåg eller Henningsvær.

Skal Hurtigruten gå fra Oslo?

Fra høsten 2023 starter Hurtigruten med seilinger fra Oslo med Nordkappekspressen. MS Trollfjord er skipet som skal besøke lokalsamfunn langs kysten og gi gjestene helt spesielle minner.

Når går Hurtigruten fra Kristiansund?

Finn ruteinformasjon
HavnAnkomstTid i havn
Kristiansund02:4515 minutter
Trondheim09:453 timer
Rørvik21:4020 minutter
Brønnøysund01:3510 minutter

Er kystruten og Hurtigruten det samme?

Samferdselsdepartementet har besluttet å tildele kystruteanbudet til både Havila og Hurtigruten, noe som betyr at begge aktører får kystrute-kontrakter. Hurtigruten AS har i dag 11 skip som trafikkerer hver av de 34 havnene på Kystruten Bergen-Kirkenes daglig. Havila skal bygge fire nye skip.

Er det treningsrom på Hurtigruten?

Om bord finner du tre forskjellige restauranter, Multe bakeri og iskrembar, en badstue og treningsrom. Ute på dekk kan du nyte utsikten fra et av de to boblebadene. Foran på skipet kan du slappe av med en drink i baren. Skipet har også et stort område med resepsjon, en turguide, konferanserom og en butikk.

Kan jeg ta med bil på Hurtigruten?

Du kan ta med bil på alle våre skip. Vi anbefaler at dette forhåndsbestilles, da vi har begrenset kapasitet og ulike spesifikasjoner per skip. Campingvogner og bobiler kan ikke medbringes.

Kan man sove på Hurtigruten?

I hele sommer har Hurtigruten tilbudt turistene å sove på dekk under midnattssola. Utstyrt med komfortable soveposer, og ikke minst solbriller, har turistene kunnet nyte sola 24 timer i døgnet på dekk.

Hvordan få rabatt på Hurtigruten?

Slik får du rabatt hos Hurtigruten:
 1. Bestill direkte fra Hurtigruten på telefon 810 03 030 eller via e-post booking@hurtigruten.com.
 2. Telefonbestillingen er åpen mandag til fredag mellom kl.
 3. NAF-medlemsnummeret ditt må oppgis ved bestilling.
 4. NAF-rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter og kampanjer.

Hvor mange hestekrefter har Hurtigruten?

Gir Hurtigruten rett

Dagens motor er den originale fra 1963, og ytelsen er cirka 3.325 hestekrefter. Det er ikke bare Hurtigruten selv som er imponert over dieselmotoren.

Hvor dypt stikker Hurtigruta?

Skipene er 140 meter lange, stikker 5,3 meter dypt og er bygget for turisttrafikk i arktiske strøk.

Hvilken hurtigrute er eldst?

«Lofoten» og «Nordstjernen»

«Nordstjernen» er den eldste hurtigruta. Ble bestilt av Det Bergenske Dampskibsselskap og bygget ved Blohm & Voss i Hamburg i 1956.

Leave a Comment