Hvor sitte i Oslo Spektrum?

Hvor sitte i Oslo Spektrum? Hvor ligger Oslo Spektrum? Oslo Spektrum ligger mellom Oslo City, Gunerius og Radisson Blu Plaza Hotel, midt i Oslo sentrum. Adressen er Sonja Henies pl. 2, 0185 Oslo.

Hvor ligger Oslo Spektrum? Oslo Spektrum ligger mellom Oslo City, Gunerius og Radisson Blu Plaza Hotel, midt i Oslo sentrum. Adressen er Sonja Henies pl. 2, 0185 Oslo.

Er Oslo Spektrum eller Telenor Arena størst?

Telenor Arena er Norges største og ledende innendørs multifunksjonsarena for konserter, events, messer, sport og familieshow og er eid av Euforum Holding AS.

Hva er Golden Circle billetter Oslo Spektrum?

Golden Circle er ståplasser nærmest scenen. Har dessverre ikke hørt noe om egen bar enda.

Hvor sitte i Oslo Spektrum? – Related Questions

Hvor mange får plass i Spektrum?

9 700
Oslo Spektrum / Kapasitet

Er det sitteplasser på Golden Circle?

Hovedinngangen for ståplasser er Maratonporten. Sitteplassene bruker inngang 2,3,4 og 5. Det er også 2 innganger for dem som har golden circle-billetter, en på hver langside.

Hva betyr Golden Circle på konsert?

Golden Circle

Det betyr at folk får ekstra fasiliteter under konserten, som bar, mindre kø på toalettene osv.

Hva innebærer Golden Circle?

Golden Circle Route er en rundt 300 kilometer lang rundtur på det sydvestlige Island med utgangspunkt i Reykjavik. Selve turen har tre hovedattraksjoner, Gullfoss, Geysir og Thingvellir.

Hva er Golden Circle på konsert?

Golden Circle er de beste ståplassene – rett foran scenen. Dette området er inngjerdet med barrikader. Dette området har egne innganger.

Hva betyr platinum billetter?

Platinumbilletter gir fans noen av de mest etterspurte billettene til et arrangement. Prisen på Platinumbillettene er dynamiske – det vil se at de er tilpasset tilbud og etterspørsel, så den avspeiler den reelle markedsverdien. Prisen kan derfor variere (gå opp og ned) fra time til time og dag til dag.

Hva er VIP billett?

EN KONSERTOPPLEVELSE UTENOM DET VANLIGE!

Dette kan være et eget område inne på konserten eller festivalen, innslipp før publikum med vanlige billetter, eksklusivt merch, bilde med artist eller andre ting som tar din opplevelse til et nytt nivå.

Er det lov å kjøpe billetter av andre?

Å videreselge billetter er i utgangspunktet ikke ulovlig, men den såkalte svartebørsloven forbyr organisert salg av billetter til høyere pris enn det arrangøren selv solgte billettene for.

Hva koster 50 cent billetter?

Ved kjøp av billetter på forhånd via Ticketmaster koster det kr 105,- tur/retur for voksen og kr 55,- for barn. Ønsker du å kjøpe ved holdeplassen koster det kr 125,- tur/retur for voksen og kr 65,- for barn. Kun retur koster kr 65,- for voksen og kr 35,- for barn. Vi anbefaler å kjøpe billett på forhånd!

Er det lov å selge billetter til høyere pris?

§ 1. Det er forbudt å selge billetter til kultur- og idrettsarrangementer til en høyere pris enn den som er påført billetten fra arrangørens side, eller som billetten første gang ble solgt for.

Hvor mange var på Eminem Voldsløkka?

Med 55 000 betalende deltagere var Oslo Sommertid 2018 på Voldsløkka i Oslo per 2021 største biletterte konserten i Norge, hvor den amerikanske rapperen Eminem var headliner. I desember 2019 ble det annonsert at Oslo Sommertid i 2020 skulle utvides fra endagsfestival til todagersfestival.

Hvor er det best å selge billetter?

Følgende er våre valg for de fem beste nettstedene for å selge billetter på.

De kan hjelpe deg med å markedsføre eventet ditt, så vel som å håndtere billetter.

  1. See Tickets. Hjemmeside av SeeTickets.
  2. Billetto. Hjemmeside av Billetto.
  3. WeGotTickets.
  4. Ticketlight.
  5. Skiddle.

Er fanSALE trygt?

Sikkert. fanSALE forhindrer forfalskning av billetter og har integrert en rekke sjekkpunkter som forhindrer svindel. Hver strekkode er unik og EVENTIM billettsjekk gjenkjenner koden og kan verifisere den som en ekte billett. Levering fra selger til kjøper foregår trygt og enkelt for begge parter.

Kan man bruke vipps på Ticketmaster?

Ticketmaster godtar følgende betalingsmåter: Visa, Mastercard, Diners, Amex, American Express, Klarna, Vipps og PayPal.

Kan man selge Ticketmaster billetter?

Ja. For å kunne selge en billett via Ticketmaster Resale, må du ha fylt 18 år. Du må kunne inngå juridisk bindende kontrakter, ha en Ticketmaster brukerkonto, samt et gyldig kreditt- eller debetkort som er utstedt i ditt navn.

Hvordan få pengene tilbake fra Ticketmaster?

Refunderinger skjer automatisk, men jeg har byttet bank. Hva gjør jeg? Har du byttet bank etter at billettene ble kjøpt anbefaler vi deg å ta kontakt med din gamle bank og opplyse om at pengene har blitt tilbakeført til dem.

Leave a Comment