Hvor mye tjener Jørgine Vasstrand?

Hvor mye tjener Jørgine Vasstrand? Vasstrand tok ut snaut 5,2 millioner kroner i utbytte. Som daglig leder hadde hun også i underkant av 1,8 millioner i lønn. Utbyttet er nesten én million høyere enn i 2020, og lønnen er også skrudd opp fra rundt 1,4 millioner. Vasstrand er blant Norges mest profilerte influencere.

Vasstrand tok ut snaut 5,2 millioner kroner i utbytte. Som daglig leder hadde hun også i underkant av 1,8 millioner i lønn. Utbyttet er nesten én million høyere enn i 2020, og lønnen er også skrudd opp fra rundt 1,4 millioner. Vasstrand er blant Norges mest profilerte influencere.

Hvor mange barn har Jørgine Vasstrand?

Jørgine Massa Vasstrand

Barn: Filippa (13), Sokrates (8), Milano (4) og Indigo Iro (10 mnd.)

Hvem er kjæresten til Jørgine?

Morten Sundli er gift med Jørgine Massa Vasstrand (født 1989) fra Ålesund. Hun er en norsk-italiensk blogger, influenser og personlig trener. Hun har blogget under navnet «Funkygine» siden 2014. De har to sønner sammen.

Hvor mye tjener Jørgine Vasstrand? – Related Questions

Hvor bor moren til Jørgine?

Trude bor fortsatt i Ålesund, men hun besøker barna på Østlandet så ofte hun kan. Denne helgen er hun hos Jørgine og familien.

Hvem er faren til Filippa og Sokrates?

Haagensen er far til Vasstrands to eldste barn, Filippa (10) og Sokrates (6). Med Sundli har hun Milano (1). og sammen har de et fantastisk liv. I likhet med Jørgine motiverer og inspirerer tvillingene følgerne sine med treningstips.

Hva betyr navnet Jørgine?

Et jentenavn av norrøn opprinnelse. Jørgine var på sitt mest populære i 1882. Betydning: norrøn:bonde.

Hva skal barnet til Jørgine hete?

Mandag 10. januar postet Jørgine et innlegg på Instagram med den nyfødte babyen, som heter Indigo Iro.

Hva er Jørgine kjent for?

Jørgine Vasstrand, også kjent som Funkygine, er utdannet fra Norges idrettshøgskole. Hun er personlig trener, kostholdsveileder og studerer for tiden trening og kreft på NIH. Hun driver en av Norges største treningsblogger og er norges desidert største treningsprofil på Instagram.

Hvor gammel er Sokrates Vasstrand?

Jørgine er en av Norges mest kjente influensere, TV-personlighet og personlig trener. Hun og ektemannen Morten Sundli og de tre barna Filippa (11), Sokrates (6) og minstemann Milano (2) flyttet fra Oslo til Jessheim for en liten tid tilbake og trives tett på naturen.

Har Jørgine født?

4. juli 1989 (alder 33 år), Ålesund
Jørgine Massa Vasstrand / Født

Hvor mange søsken har Jørgine?

For Jørgine hadde ikke så mye kontakt med pappa i oppveksten. Bloggeren vokste opp med mamma Trude og sine to yngre brødre, tvillingene Silas og Emil.

Hva heter kjæresten til Silas?

Emil og Silas Massa Vasstrand (24) har tatt turen til Napoli i Italia sammen med kjærestene Sanne Margrethe Solberg-Jünge og Ilia Marie Stenersen for å besøke tvillingenes italienske familie. Etter en utflukt i en av byens kjente gruver, Sotterranea, ble tvillingene og kjærestene overrasket da de kom tilbake til bilen.

Har Silas og Victoria slått opp?

I mandagens episode av «Funkyfam», forteller Silas Massa Vasstrand (23) til familien sin at han har slått opp med kjæresten Victoria.

Hvor gammel er Victoria Nadine?

24 år (1999)
Victoria Nadine / Alder

Hvor gammel er Emil Vasstrand?

Tvillingene Emil Massa Vasstrand (24) og Silas Massa Vasstrand (24) er kanskje best kjent som lillebrødrene til treningsblogger og programleder Jørgine «Funkygine» Massa Vasstrand (32).

Hvem vant den beste Funkytwin?

Den beste tvillingen (spoiler)

Men det var Emil som ble kåret til den beste funkytwin. Emil smiler, Silas ser ikke så fornøyd ut.

Hvor mange barn har Trude Vasstrand?

Trude er en sprudlende og meget aktiv type, som er lidenskapelig opptatt av friluft og hverdagsaktivitet. Hun bor i Ålesund sammen med sin yngste sønn, Noah, og jobber fulltid som lærer på ungdomstrinnet. Det beste Trude vet er å tilbringe tid med sine 4 barn og mange barnebarn.

Leave a Comment