Hvor kan jeg kjøpe Telenor kontantkort?

Hvor kan jeg kjøpe Telenor kontantkort? Lade kontantkort På nett: Lad ditt eget eller andres kontantkort på nett. Ladekort: Ladekort eller elektronisk ladekode i form av kvittering selges i de fleste dagligvarebutikker, bensinstasjoner og kiosker.

Hva koster kontantkort Telenor?

Dersom du har kjøpt en Telenor Kontant startpakke i en kiosk eller butikk må det aktiveres. Kontantkortet kommer med 50,- i startsaldo. Registrering krever at du har norsk personnummer (11 siffer).

Finnes det fortsatt kontantkort?

Det var mer vanlig for noen år tilbake, men fortsatt er det mange som velger kontantkort i stedet for et vanlig mobilabonnement. Her du betaler du altså på forhånd, og bruken av mobilnettet trekkes fra saldoen din hos operatøren. Men fortsatt er kontantkort svært utbredt.

Hvem er billigst på kontantkort?

Billigst og dyrest
KontantkortOppstartsavgiftMinuttpris
Lebara Kontant99 øre59-99 øre
Chess Global Kontant59 øre89 øre
Telenor Kort&Kontant69 øre0,99-1,49 kr.
Netcom Kontant69 øre1,49-1,84 kr.

Hvor kan jeg kjøpe Telenor kontantkort? – Related Questions

Kan jeg kjøpe kontantkort i butikk?

De store mobiloperatørene selger kontantkortene sine i dagligvarebutikker, i kiosker og på bensinstasjoner. Telenor samarbeider også med noen banker om å selge kontantkort i minibanker.

Kan man kjøpe SIM-kort på Narvesen?

Du kan enkelt velge å hente SIMkortet på Narvesen, 7-eleven eller YX/7-eleven. Da får du ditt nye SIMkort samme dag. Husk gyldig legitimasjon.

Hva er det billigste mobilabonnementet?

  • LITE DATA. 2,3/5. iceUng 3 GB fra Ice. 149 kr/mnd. Billigste mobilabonnement for deg som bruker lite data. For kun 149 kr/mnd har Ice det billigste 3 GB mobilabonnementet i januar.
  • MIDDELS DATA. 3,9/5. Plussmobil 8 GB Basis fra PlussMobil. 195 kr/mnd. Billigste mobilabonnement for deg som bruker middels mye data.

Hvor mye koster et SIM-kort?

Forutsetninger for bestilling av SIM

Nytt fysisk SIMkort koster 100,- (Ved kjøp i Telenorbutikken er prisen 199,-).

Har Ice kontantkort?

Nytt SIM-kort kan enkelt bestilles på Min Side eller i ice-appen, helt gratis. Dette er gjerne i forbindelse med erstatning av et tapt SIM-kort. Husk at du må registrere SIM-kortet etter at du har mottatt det – det gjør du lett via ice-appen eller på Min Side.

Hvor kan jeg kjøpe Telia kontantkort?

Hvor kan jeg fylle på kontantkortet? Kontant startpakker og ladekort fra Telia er tilgjengelig i Telia-butikkene, kiosker og dagligvarebutikker.

Hvor lenge varer et kontantkort?

Kontantkortet varer i 15 måneder etter siste lading. Lader du ikke kontantkortet innen den tid, vil resterende ladebeløp bli slettet og nummeret sperret. Hvis du ønsker gjenåpne nummeret, trenger du bare lade opp valgfritt beløp.

Kan man kjøpe SIM-kort på Elkjøp?

Noen selskaper har blanke SIMkort liggende, ellers kan det kjøpes på Power eller Elkjøp.

Er Telia NetCom eller Telenor?

Den 1. mars 2016 skiftet NetCom navn til Telia Norge etter å ha blitt kjøpt av Telia Company. Etter overtakelsen av Get i 2019 tilbyr Telia også digital-TV, IPTV, IP-telefoni og bredbånd.

Hvilken operatør bruker Telenor?

Her er mobiloperatørene som tilbyr mobilabonnement med Telenor dekning
  • Telenor Mobil.
  • Fjordkraft Mobil.
  • Gudbrandsdal Energi Mobil.
  • Happybytes.
  • NorgesEnergi Mobil.
  • Nortel.
  • PlussMobil.
  • Release.

Hvorfor skal jeg velge Telenor?

Du har fri tale, SMS og MMS

Mange av oss holder kontakten med venner og familie gjennom tjenester som FaceTime, Snapchat og Facebook Messenger. Men glem ikke at du som Telenor-kunde kan både ringe, sende SMS og MMS helt kostnadsfritt!

Hvilken mobilnett er best?

For andre år på rad har Mediehuset TEK.no presentert Norges største uavhengige dekningstest av norske mobilnett, og resultatene viser også i år at Telia har landets beste mobildekning. Årets test er tidenes mest omfattende . 12 000 km og 1,1 millioner målepunkter. Telia har landets beste mobildekning.

Er Ice Telia eller Telenor?

Ice-mobilkunder er alltid på Telia-nettet

Så lenge du bruker Ice på mobiltelefonen, og ikke i en 4G-ruter, vil du være på mobilnettet til Telia.

Hva bruker mest mobildata?

Å se video og film er desidert den aktiviteten som sluker mest data. Skal du reise bort og vil se på film, kan det være smart å laste ned det du vil se mens du er tilkoblet wifi og se innholdet senere i offline-modus.

Hva er forskjellen på Talkmore og Telenor?

Som en av de «små» leverandørene, er Talkmore en prisutfordrer til de store norske mobilgigantene som før var Telenor, men nå også Telia. Talkmore er derimot eid av Telenor, så da får du dekning fra samme nettverk, bare alt sammen for vesentlig lavere priser.

Hvor mye koster ubegrenset 4G Telenor?

Maksimal. For deg som vil ha fri fart med opptil 300 Mbit/s på 4G og opptil 1000 Mbit/s på 5G. 699.

Leave a Comment