Hvor foregår krimserien vera?

Hvor foregår krimserien vera? Seks nye episoder med Vera DCI Vera Stanhope har løst krimsaker i Newcastle og omegn siden 2011, og har blitt en av britenes mest populære og eksporterte TV-serier.

Hvilken by er Vera i?

Følg i fotsporene til Detective Chief Inspector Vera Stanhope, når du utforsker filmstedene til suksses tv-serien «Vera». Bli med på en 4-timers guidet busstur til filmsteder som Newcastle, Gateshead, North Shields og Whitley Bay.

Når kommer vera på NRK?

«Vera» begynner på NRK1 søndag 17. april klokka 20.55. Alle episodene legges ut på NRK TV 8. april.

Hvor kan jeg se vera sesong 10?

Vera: Sesong 10 | TV 2 Play.

Hvor foregår krimserien vera? – Related Questions

Når kommer sesong 11 av Vera?

Påskekrimmen på NRK avsluttes med den ellevte sesongen av «Vera.» Den vises fra søndag 17. april.

Når kommer Vera sesong 11?

Vera sesong 11

Sesongen starter med at en mann blir slått ihjel dagen før han skal vitne i retten, og Vera prøver å finne ut om drapet er koblet til rettssaken. Alle de seks episodene blir tilgjengelig for streaming fredag 8 april, og sendes på TV søndag 17. april kl. 21.00.

Hvilken kanal går Vera på?

Vera – Sesong 9 – NRK TV.

Hvor mye koster Playpilot?

Playpilot er gratis å bruke, og den finnes til Android og iPhone. Du kan også bruke tjenesten på pc-en.

Hva er play pilot?

Playpilot.com ble lansert i 2015 og var først tilgjengelig i Sverige og Danmark, men er etter hvert også klar for Norge. Playpilot gir deg altså en oversikt over hva du kan se på de forskjellige strømmetjenestene av film og TV-serier. Du kan bruke Playpilot til å søke og bla i ulike strømmetjenester.

Hvor mange sesonger er det av exit?

«Exit» ble en umiddelbar suksess for NRK da første sesong ble sluppet i 2019. Serien følger en håndfull norske menn i finanseliten, og skildrer et liv med festing, rus, skandaler samt prostituerte. To år senere, i 2021, kom sesong to, og sjokkerte minst like mye som sesong én.

Hvem er de ekte personene i Exit?

Karakterene er basert på fire ekte investorer, som sammen har fortalt sine historier i et videoopptak som ble levert til produksjonsselskapet Fremantle. Karakterene Jeppe (Jon Øigarden), Adam (Simon Berger), Henrik (Tobias Santelmann), og William (Pål Sverre Hagen) er basert på fire ekte investorer.

Når kommer Exit s3?

Vi arbeider også for å få avklart den siste finansieringen, forteller NRKs dramasjef Køhn. Innspillingen av den tredje sesongen skal starte allerede til våren. NRK regner med å kunne vise den til publikum våren 2023.

Hvem er Pål Sverre Hagen gift med?

Familie: Gift med Evelyn, to barn og ett bonusbarn. Bor dels i Nacka rett utenfor Stockholm og dels på Nesodden utenfor Oslo. Bakgrunn: Har spilt i en lang rekke filmer, teaterstykker og TV-serier.

Hvor er Furia innspilt?

En bygd full av hemmeligheter

«Furia» tar oss med til det fiktive tettstedet Vestvik (spilt inn rundt Åndalsnes) som viser seg å være full av konflikter og typete typer. Politimannen Asgeir (Pål Sverre Hagen) er på flukt fra en russisk storskurk og har fått ny identitet og en ny jobb på det lokale lensmannskontoret.

Hvor er Pål Sverre Hagen fra?

Pål Sverre Valheim Hagen (født 6. november 1980 i Stavanger) er en norsk skuespiller. Han har sin utdannelse fra Teaterhøgskolen i Oslo.

Hvor kommer Pål Sverre Hagen fra?

Pål Sverre Hagen tilbrakte barneårene på Jåttå i Stavanger, før han flyttet med familien til Nesodden ved Oslo. Med en far fra Sunnmøre og en mor fra Stavanger, har han vennet seg til å slå om mellom stavangerdialekt, østlandsk og sunnmørsdialekt, alt etter hvem han snakker med.

Leave a Comment