Hvor finder jeg gratis strikkeopskrifter?

Hvor finder jeg gratis strikkeopskrifter?

Find gratis strikkeopskrifter! Hvor finder man dem henne? Her er dit overblik

Rito.
Drops.
Strikkeglad.
Tantehanne.
Garnonline.
Alt.dk.
Familie Journal.

Find gratis strikkeopskrifter! Hvor finder man dem henne? Her er dit overblik
  1. Rito.
  2. Drops.
  3. Strikkeglad.
  4. Tantehanne.
  5. Garnonline.
  6. Alt.dk.
  7. Familie Journal.

Hvordan lærer jeg mit barnebarn at strikke?

lad barnet sidde lidt med strikketøjet, det er ok, der er tabte masker og måske flere eller færre end da du slog op. Slå masker op og strik den første pind, tilbyd at strikke de 2 første masker på pinden. Pak sammen mens det stadig er sjovt og sig, vi tager det frem igen i morgen.

Hvor gammel skal man være for at strikke?

Fra 6-7 års alderen kan børn lærer at strikke. Både drenge og piger plejer at synes at det er sjovt at se arbejdet meget konkret vokse frem gennem deres hænder.

Hvor finder jeg gratis strikkeopskrifter? – Related Questions

Er det sundt at strikke?

Strikning er godt både for dine motoriske færdigheder og for humøret, og faktisk stimulerer det også hjernen på en måde, som er med til at holde den sund og rask. Jo mere du bruger hjernen, jo sundere bliver den og jo længere kan du have glæde den.

Hvad gør man hvis strikkefastheden ikke passer?

Passer strikkefastheden ikke, må der prøves med andre pinde. Hvis der er færre masker end det angivne i din strikkeprøve, strikker du løst. Prøv med tyndere pinde. Hvis der er flere masker end det angivne i din strikkeprøve, strikker du stramt.

Er det svært at lære at strikke?

Det kan godt virke helt uoverskueligt at lære at strikke, især når der bliver kastet om sig med ord som masker, pinde, strikkefasthed og andre gængse strikkebegreber. Vi vil dog hurtig sige, at så snart du fanger fidussen, er det slet ikke så svært.

Hvis man har for mange masker på 10 cm?

Har du for mange masker på 10 cm (fx 20, hvor der skal være 18) skal hver maske være lidt bredere, så det passer med at det rette antal fylder 10 cm. Så skal du vælge en strikkepind, der er 0,5 eller 1 mm tykkere.

Hvad skal jeg bruge for at lære at strikke?

Hvad skal du bruge til at lære at strikke? Hvis bare skal have det helt basale, så kræver det et par strikkepinde og et nøgle garn. Så kan du lære de basale ting som fx at strikke ret og vrang. Hvis du vil finde ud af om at strikke er en hobby for dig, så vil jeg nok investere i et par strikkepinde af middel kvalitet.

Hvor gammel er Mette Okkels?

Mette Wendelboe Okkels er 31 år. Hun bor i Risskov, er gift og mor til fire. I 2016 etablerede hun virksomheden Petiteknit, der designer strikkeopskrifter, som bliver solgt til mange lande. Følg Mette på Instagram under @petiteknit.

Hvad hedder Mette Okkels børn?

Her bor hun med sin mand, Niels Okkels, og sammen har de tre børn, Karen på fem år, Jens på tre år og Ellen på et år.

Hvor mange børn har Mette fra PetiteKnit?

29-årige Mette og mor til 3, var ellers halvandet år fra at færdiggøre sit medicinstudie, da hun valgte at gå efter drømmen, nemlig at strikke. Vi kører af færgen i Århus, og få minutter senere ruller vi ind i indkørslen til den hvide villa, hvor Mette bor med sin mand og tre børn.

Hvad er PetiteKnit?

Om PetiteKnit. Mit navn er Mette Wendelboe Okkels, og jeg har designet strikkeopskrifter under navnet PetiteKnit siden 2016. Selvom jeg har bygget mit designunivers op bag et navn, er PetiteKnit stadig bare mig, Mette, og de designs jeg udvikler, udspringer altid fra idéer, jeg har fået fra verden omkring mig.

Hvor meget giver Patentstrik sig?

HUSK: Patentstrik giver sig en del ca. 5 cm i bredden og i længden efter vask.

Hvad er en Vendepind?

Vendepinde bruges til at formgive strik. Det fungerer lidt på samme måde som indsnit, når man fx syr en kjole. Vendepindene fungerer ved, at man vender midt på en pind og strikker tilbage – man strikker altså ikke hele pinden færdig.

Hvor længe har man strikket?

En kendt teori peger på, at man begyndte at strikke i Egypten i starten af 1100-tallet. Herefter gik der utallige hunderede år, før Europa blev præsenteret for strikning. Det anslås, at strikning kom til Europa i 1500-tallet. I 1500-tallet blev knit (det engelske ord for strikning) forbundet med at holde noget sammen.

Hvad er lettest at strikke?

Når du har slået masker op, skal du lære at strikke ret. Ret, er den letteste metode til at strikke. Du finder min guide til at strikke ret her. Når du har lært at strikke ret, kan du faktisk allerede lave for eksempel denne karklud, fordi den er strikket kun med retmasker, der giver det rillede look.

Hvis man strikker for løst?

Hvis du strikker for løst – dvs. for få masker på 10 cm – så skal du vælge en strikkepind et eller to numre mindre. OG! Hvis du skifter pindestørrelse skal du altid starte forfra med en ny strikkeprøve.

Leave a Comment