Hvilken smartklokke er best til barn?

Hvilken smartklokke er best til barn? Xplora X5 Play ble vinneren basert på kvalitet, holdbarhet og funksjoner. Barnebloggen trakk frem flere funksjoner hvor Xplora skilte seg ut fra de andre smartklokker: Xploras X5 Play er en av få klokker med kamera, talemeldinger og emojis.

Xplora X5 Play ble vinneren basert på kvalitet, holdbarhet og funksjoner. Barnebloggen trakk frem flere funksjoner hvor Xplora skilte seg ut fra de andre smartklokker: Xploras X5 Play er en av få klokker med kamera, talemeldinger og emojis.

Hvordan fungerer Smartklokke barn?

I motsetning til de mer avanserte voksen-smartklokkene, er ikke smartklokkene for barn avhengig av å være tilkoblet en mobiltelefon for å fungere. De har egne SIM-kort, egne numre og eget mobilabonnement. Dette gjør at barna slipper å drasse på en mobiltelefon i tillegg, noe som vil være en fordel i mange tilfeller.

Er Xplora barnas første mobiltelefon?

Stadig flere foreldre velger Xploras mobilklokker som barnets første mobiltelefon. Hovedgrunnen til dette er for å unngå kontakt med uvedkommende, beskytte barn fra uønsket innhold på nett og redusere skjermtid.

Hvilken smartklokke er best til barn? – Related Questions

Kan man bruke Xplora uten abonnement?

For at XPLORA skal virke som en telefon trenger du et abonnement. Vi har gjort det enkelt og inkludert et simkort med fri tale, data og sms. I inkluderer dette tjenestene for sporing og alarm, samt at alt er på norsk og at du har et norsk kundeservice om du lurer på noe.

Hvordan fungerer smartklokke?

Smartklokker har en berøringsskjerm og du kan velge mellom flere digitale klokkeskiver slik at klokken passer nettopp deg. Klokken bruker mobilen din for å komme på nett – eller gjør det på egenhånd dersom den har et innebygd SIM-kort, såkalt eSIM.

Kan man ringe med en smartklokke?

En smartklokke er en klokke med en rekke ekstra smarte funksjoner, og du kan gjøre mye av det samme med den som du kan med smarttelefonen din – som for eksempel å ringe noen, sende SMS-er, sjekke e-poster og spille musikk.

Hvor mye koster Xplora abonnement?

På denne nettsiden kan du skaffe deg et abonnement: https://xplora.no/aktiver/. Du kan velge å betale enten 119, 129 eller 139 kroner per måned, avhengig om du vil betale abonnementet på forskudd hver måned eller betale løpende for hver måned. Samtaler og SMS inngår i abonnementet.

Hvem kan ringe til Xplora klokken?

Barn kan ikke utveksle meldinger mellom to Xplora-klokker ennå, men de kan ringe hverandre hvis telefonnumrene deres er lagret i foreldreappen.

Hva er forskjellen på xplora 4 og 5?

De største forskjellene

I tillegg har X5 en annen versjon av Qualcomm chip-set (en microchip som finnes i de fleste telefoner). Microchipen medfører at X5 er 1mm tykkere, X4 er litt tynnere. Den nye microchipen gir utviklerne våre bedre marginer, og X5 er forberedt for flere nye tjenester som skal lanseres utover 2021.

Er Xplora norsk?

Norske Xplora er så dominerande at det nærast har blitt synonymt med produktet barnesmartklokke.

Kan man bade med Xplora klokke?

XPLORA 5 har den tekniske beskrivelsen av vanntetthetsgrad IP68. IP brukes som en standard for å klassifisere nivå av vanntetthet på tekniske produkter. IPX8 tar beskyttelsen et hakk høyere enn andre klassifiseringer. Vi anbefaler derimot ikke å bade eller svømme med XPLORAklokkene.

Hvilken xplora klokke er best?

Xplora X5 Play – BEST I TEST

Xplora Play 5 er en virkelig gjennomtenkt GPS-klokke for barn. Den har alle nødvendige funksjoner som du som voksen måtte ønske, som en nøyaktig GPS, brukervennlig app og muligheten til å begrense hvem barnet ringer.

Hvordan få musikk på xplora klokke?

Hvordan sende musikk til din Xplora klokke:

​For å sende MP3-filer må man trykke på ⊕ symbolet i Chatten med klokken. ​Her kan man velge ønsket filtype – denne gangen er det MP3 fil man skal velge. Velg den MP3 filen du ønsker å overføre. Filen kan ikke overstige 5 MB.

Er xplora klokke vanntett?

Kamera, vanntetthet, batteri, skjerm, dekning og SIM-kort

Xplora X5 Play er vanntett i klasse IP68, altså en av de enklere klassene.

Hvor mye koster xplora 5?

Den billigste prisen for Xplora 5 Play akkurat nå er 1 490 ,-. Det er et av de 10 mest populære produktene i kategorien Smartklokker med en gjennomsnittlig vurdering på 4.3 av 5.

Hvor mye koster Xplora 4?

Den billigste prisen for Xplora 4 akkurat nå er 1 990 ,-.

Hva koster det å ringe med xplora?

Xplora International Calls
DESCRIPTIONOPPSTARTMINUTT
Til Canada and USA0,992,99
Til World Zone 10,994,99
Til World Zone 20,999,99
Til World Zone 30,9912,99

Kan man sende SMS med Xplora?

Selv om XPLORA 5 Play kan motta tekstmeldinger fra kontakter, er klokkeskjermen for liten til og med til at barnets småfinger kan skrive på den. Av denne grunn er det ikke mulig å sende SMS fra klokken.

Hvordan spille musikk på Xplora?

Musikk: Klokkene har også mulighet for å spille av musikk. Dette gjør du ved å føre over musikkfiler fra PC, laptop eller mobil. Wi-Fi: Klokkene kan kobles til Wi-Fi, og dette er også anbefalt for å holde klokken oppdatert med siste mykvare (firmware).

Leave a Comment