Hvilke blogger er mest populære?

Hvilke blogger er mest populære?
Hvem er Norges største blogger?

Tall i kroner
Navn
Skatt

1
Trine Sandberg
847 530

2
Caroline Beg Eriksen
388 317

3
Elise Sofie Steen Isachsen
469 712

4
Celine Irgens Aagaard
437 273

Hvem er Norges største blogger?
Tall i kronerNavnSkatt
1Trine Sandberg847 530
2Caroline Beg Eriksen388 317
3Elise Sofie Steen Isachsen469 712
4Celine Irgens Aagaard437 273

Hvilken blogg skal jeg velge?

Hvis har ambisjoner om at bloggen din kan bli til noe større på sikt, være kreativ og ønsker å skape noe eget, er WordPress, Squarespace og Wix bedre alternativer. Vi anbefaler WordPress fordi det er den eneste plattformen hvor du som blogger ikke begrenses av andre enn deg selv.

Hva er blogg no?

Blogg.no – Norges største bloggportal.

Hvilke blogger er mest populære? – Related Questions

Kan man være anonym på blogg no?

Fotballfrue er en av mange som lever godt av å blogge. Du trenger derimot ikke utlevere deg selv i samme grad for å lykkes med blogging. Faktisk kan du være helt anonym, og likevel tjene en god inntekt på bloggen din. Det er altså ikke et krav at du må brette ut privatlivet ditt for å få inntekter på bloggen!

Hvor mye kan man tjene på en blogg?

Å si noe om hvor mye en blogger tjener er vanskelig. Det kan være alt fra et par hundre kroner til mange millioner. Det er mange faktorer som avgjør lønnen til en blogger, som lokasjon, talent, sponsoravtaler og produksjonsverdi. Man får det man gir når det kommer til blogging.

Hvor mye tjener folk på Youtube?

Her ser vi en oversikt over hvor mye du kan forvente å tjene penger på Youtube på ditt sponsede innhold i forhold til hvor mange abonnementer du har: 50,000 til 100,000 abonnenter: kr 4000 til kr 8000 per video. 100,000 til 500,000 abonnenter: kr 8000 til kr 24 000 per video.

Hvor mange følgere må man ha for å tjene penger på Youtube?

Kanalen må ha over 1000 abonnenter eller være en offisiell artistkanal. Kanalen kan ikke være merket som laget for barn eller inneholde et betydelig antall videoer merket som laget for barn.

Hva tjener Influencere penger på?

Det er svært få i Norge som tjener godt nok til å kunne leve av å være influencer, så mange har andre jobber ved siden av. Inntekten du får fra annonsører kan for eksempel være i form av avtalt honorar for et oppdrag, provisjon av salg, rabatter, sponsing av produkter eller lignende.

Hva er spesielt med en blogg?

En blogg er en personlig nettekst. Den kan være lagd av en privatperson eller en profesjonell blogger. De fleste bloggere ønsker tilbakemeldinger og kommentarer på det de skriver. Sjangeren blogg kan beskrives som en slags dagbok på nett, men inneholder også rester av sjangere som brev, skolestil og fotoalbum.

Hva er et blogg innlegg?

En blogg er en type nettsted for publisering av såkalte blogginnlegg eller bloggposter. Innleggene på en blogg sorteres vanligvis i omvendt kronologisk rekkefølge, slik at det nyeste innholdet automatisk vises først.

Hva er forskjellen på en blogg og en vlogg?

Videoblogg (vlogg) er en form for blogg hvor en benytter video som media, i motsetning til «ordinære» blogger hvor en bruker tekst og bilder. En aktør omtales gjerne som «vlogger».

Hvordan sette opp en blogg?

Med disse fem stegene kan du starte din blogg med en gang:
 1. Velg en hostingplan. Du trenger ikke en stor og dyr plan for å starte blogg.
 2. Registrer et domene. Å ha en blogg på eget domene viser at du er profesjonell, spesielt hvis du driver en virksomhet.
 3. Installer WordPress.
 4. Velg et tema.
 5. Begynn å blogge.

Hvordan skrive et godt blogginnlegg?

10 tips til hvordan skrive gode blogginnlegg
 1. Snu fokus, tenk utenfra – og inn.
 2. Overskriften er halve jobben.
 3. Innledningen skal gjøre leseren nysgjerrig.
 4. Bruk punkter hvis mulig.
 5. Bruk mellomoverskrifter.
 6. Relater innholdet til businessen din.
 7. Skriv så leseren forstår deg!
 8. Bruk bilder.

Hvordan lykkes med en blogg?

SLIK GJØR DU BLOGGEN TIL DIN HVERDAG:
 1. Skriv aktuelle innlegg ved å engasjere deg i debatter som betyr noe for deg og ditt liv.
 2. La deg inspirere av de toppbloggerne som allerede får det til.
 3. Vær aktiv i ditt eget kommentarfelt!
 4. Ta aldri helt fri.
 5. Vær flink med å variere innleggene dine.
 6. Ikke ta deg selv så høytidelig.

Hvor mange leser blogger i Norge?

De fleste (70%) leser blogg på månedlig basis, mens ca en av ti, eller 150 000, er daglige blogglesere. Nesten 6 av 10 unge leser blogg, 2 av 10 over 60 år. Ipsos har også registrert en klar kjønnsforskjell; ca 65 % av bloggleserne er kvinner.

Hvilke sosiale medier brukes mest 2022?

85 prosent av 11-åringene bruker ett eller flere sosiale medier i 2022, mot 85 prosent i 2020. Av 9–11-åringene er 24 prosent på Snapchat, mot 44 prosent i 2020, 7 prosent er på Instagram, mot 18 prosent i 2020, og 40 prosent er på Tiktok, mot 54 prosent i 2020. Fra barna er 13 år bruker tilnærmet alle sosiale medier.

Hvem bruker Instagram mest?

Den daglige bruken av Instagram er høyest blant kvinner mellom 18-29 år (72%), etterfulgt av kvinner mellom 30-39 år (62%). Det er flere kvinner (55%) enn menn (45%) som har profil på Instagram.

Leave a Comment