Hva sa den ene kua til den andre?

Hva sa den ene kua til den andre? To kuer sto på et beite så sa den ene: Møøøø! Da sa den andre: Jøss jeg hadde akkurat tenkt til å si det! Flere fjollete vitser på neste side!

To kuer sto på et beite så sa den ene: Møøøø! Da sa den andre: Jøss jeg hadde akkurat tenkt til å si det! Flere fjollete vitser på neste side!

Hva er en tørr vits?

Begrepet bløt vits, eller en blødme, kan brukes om alle dumme vitser og platte ordspill. En «tørr vits» er en tilsvarende enkel vits, men som sparer på virkemidlene.

Hva kaller man en samisk soldat?

Hva kalles en samisk soldat? -Kruttlapp.

Hva sa den ene kua til den andre? – Related Questions

Hvilken hage trenger ikke å vannes?

10 Hvilken hage trenges ikke å vanne? Svar : Fort auet .

Hva har en hals men ikke hode?

Hva har en hals, men ikke noe hode? En flaske.

Hvis det er 5 epler på benken?

Hvis det er fem epler på benken, og du tar bot to, hvor mange epler har du? Du kommer til en kald vinterhytte og oppdager at du kun har en fyrstikk.

Hvilken due kan ikke fly?

Hvilken due kan ikke fly? Svar: Vinduet.

Når skal man vanne i hagen?

Unngå å vanne i solskinn, da fordamper det meste av vannet med en gang. Noen anbefaler å vanne om morgenen for å unngå at det blir så fuktig klima i hagen på kvelden når sneglene kryper frem, mens andre anbefaler vanning nettopp på kvelden. Uansett bør du ikke vanne midt på dagen.

Hvor ofte vanne hagen?

Det holder å vanne blomsterbedene én eller to ganger i uka. Det er bedre å vanne sjelden med masse vann enn å vanne ofte med lite vann. Når du vanner avkjølt jord om kvelden eller om natten, fordamper det mindre vann enn hvis du vanner varm jord om dagen.

Hvordan vanne i hagen?

Når du vanner, så vann planten need ved roten – ikke bladene. På denne måten får røttene mest mulig fuktighet. Husk å vanne lenge nok til at fuktigheten trenger ned til røttene.

Kan man vanne plen for mye?

En eldre plen med dyp jord trenger ikke en rotbløyte mer enn hver 14. dag. Og for all del, husk at for mye vanning kan være skadelig. Det vil føre til mangel på luft og utvasking av næringsstoffer.

Hva er normal vanning?

Kjenn med fingeren i jorden

Jorden skal normalt sett føles lett fuktig. Dersom den er våt, bør du unngå å vanne. Hell ut overskuddsvann for å unngå at røttene kveles og planten visner. Er jorden hard og tørr, trenger planten noe mer vann, eventuelt at du vanner den litt oftere.

Hva betyr det når bladene blir gule?

Gule blad faller av

Dette er et tegn på overvanning. Sjekk hvor tørr jorden er før du vanner – ikke bare ved å kjenne med fingeren på det øverste jordlaget – med ved å løfte potten og kjenne hvor tung den føles. Er jorden tung, er det vann igjen i jorden – selv om det kanskje er tørt på toppen.

Skal man snu planter?

De fleste planter vil have naturlig lys uten direkte sol. Planter vokser mot sollyset, så det kan være en god idé å snu den en gang iblant så den vokser harmonisk. Alle stueplanter skal vannes ganske regelmessig. Derfor er det viktig med en god rutine for vanning.

Skal ynde klippes ned?

Ynde beskjæres sent på høsten eller tidlig om våren. Det som klippes av, kan brukes som stiklinger og bli til nye planter. Ynde er flerårig og kan overvintre. Den bør i så fall stå lyst og svalt ved en temperatur på rundt 5–12 °C.

Hva gjør man med rotråte?

Hva gjør man med rotråte? Behandle rotråte ved å fjerne planten fra beholderen og vaske den gamle jorda av røttene. Klipp alle syke røtter fra planten med steril saks, og la bare være sunne røtter. Transplanter deretter planten til en steril potte med frisk, godt drenerende jord og unngå overvanning.

Hvordan får jeg sur jord?

Hvordan gjøre jorden sur? Om du ikke har en naturlig sur jord, kan du lage det selv ved å blande jorden på stedet med grov, revet torv. Jorden blir enda bedre om du i tillegg blander inn litt kompost og grus (2–5 mm) samt furu- og granbar. Kompost av løv fra eik og bøk kan også brukes.

Leave a Comment