Hva passer til mørk grønn?

Hva passer til mørk grønn? En svært mørk grønnfarge kan suppleres av en skarpere farge. De fleste grønne farger passer bra til både mørke og lyse tresorter samt metaller som kobber, messing og stål.

En svært mørk grønnfarge kan suppleres av en skarpere farge. De fleste grønne farger passer bra til både mørke og lyse tresorter samt metaller som kobber, messing og stål.

Hvilken farge er grønn?

Grønt er en del av fargespekteret i hvitt lys og sees i midten av regnbuen. I subtraktiv fargeblanding, det vil si blanding av malerfarger og annet som absorberer eller gjenspeiler fargene i lyset, oppstår grønt når en blander primærfargene gult og blått. Grønt er der altså en sekundærfarge.

Hva passer til Evening Green?

En dempet blågrønn tone. Den vil oppleves som hakket lysere og gråligere enn 6325 Balanse som mange kjenner godt til. Denne fargen skaper en behagelig og rolig atmosfære i rommet. Fungerer best til hvitfargene 7236 Chi og 9918 Klassisk Hvit.

Hva passer til mørk grønn? – Related Questions

Hva blir grønt og blått?

Grønt og blått gir cyan (lyseblå). Disse fargene kalles sekundærfarger.

Hva får du hvis du blander grønt og rødt?

Hvis vi blander rødt og grønt, får vi gult. Hvis vi blander grønt og blått, får vi en slags turkis, kalt cyan. Hvis vi blander rødt og blått, får vi en slags rosa, kalt magenta.

Hva passer sammen med Local Green?

Her i videoen kan du se hvordan Jotun Local Green passer sammen med de andre nye fargene. Ifølge Jotun skal Local Green passe til: Curious Mind, Grounded Red, Free Spirit, Daydream, Humble Yellow, Lively Red, Wisdom og Serene blue (Jotun Local Green er malt i midten.)

Hva passer til Organic Green?

Jotun Lady Organic Green er også fin sammen med “krydderfarger”, som rust, brunt, rødt og okergul. Grønt og rosa er også en veldig spennende og frisk fargekombinasjon, perfekt for deg som er glad i litt mer kontraster og sprekere farger.

Hva passer med Green Harmony?

8252 Green Harmony er den perfekte naturlige grønntonen for deg som liker innslag av natur, varme tresorter og lune toner. Lekker til lune grå, beige. og greige farger. Sjekk den sammen med 10679 Washed Linen, 1931 Kokos eller 10683 Space for et deilig, naturlig uttrykk!

Hvilke farger passer sammen med Green Leaf?

Sett den gjerne sammen med den lysere Green Harmony for å understreke det grønne innslaget. Fungerer godt til 1453 Bomull og 1001 Egghvit.

Hva passer sammen med mørkeblå?

Hvilke farger passer til blått? Blått er en farge som også er lett å mikse med andre farger, men noen egner seg selvsagt litt bedre enn andre. – Rødt og grønt er sikre kandidater, men også oransj og brente toner som sennepsfarger og litt sære gul-nyanser er fint til blått, sier farge-eksperten.

Hvilke farger passer til green tea?

En sprek og gyllen grønntone som vil bringe energi med seg inn i rommet. Man kan understreke det grønne ved å la den stå i kombinasjon med grønntoner som 8994 Organic Green, eller dempe uttrykket noe ved å sette den sammen med gråtoner som 1973 Antikkgrå, 1032 Grå Harmoni eller 1391 Lys Antikkgrå.

Hvilke farger går sammen med Marrakesh?

Marrakesh 1623 er en høyt elsket og anvendelig lun bruntone, nå også i kalkmaling som vil gi fargen dette røffere tilsnittet. Prøv den sammen med supermatte, sletter vegger i LADY Pure Color 1140 Sand, 10578 Space eller 1931 Kokos. Skulle du ønske en mørkere farge inntil er 1929 Muskatnøtt, eller 2500 Krydder fine.

Hvilken grønnfarge passer til Marrakech?

Ønsker du grønt som står godt til 1176 Lys Toscana og 1623 Marrakesh så ta en titt på våre helt nye 8252 Green Harmony eller 8469 Green Leaf.

Hvilke farger gir turkis?

Turkis er komplementærfarge til rødt, og kan i additive fargesystemer bli dannet av like mengder grønt og blått. I norsk språk omtales vanligvis bare lyse nyanser som turkise, mens mørkere nyanser omtales som blågrønne.

Hvilke farger passer til Washed linen?

LADY 10679 Washed Linen

Fargen kan minne litt om 10341 Kalk, men den er noe mindre rødlig. Det betyr at den passer langt bedre til Klassisk Hvit, Letthet, Egghvit og Bomull. Sett den sammen med 1376 Frostrøyk, 394 Varmgrå og 1352 Form, for et interiør med myke fargeoverganger.

Hvilken farge er fin til dempet sort?

Inntil 9938 Dempet Sort kan du benytte 9918 Klassisk Hvit, 1624 Letthet, 1001 Egghvit eller 1453 Bomull som din hvite kontrast. Glansgrader og kontraster; Matt mot Blank.

Hva passer til Comfort Grey?

12078 Comfort Grey står aller best til de renere hvittonene 7236 Chi, 9918 Klassisk Hvit eller 1624 Letthet, men kan fungere til 1001 Egghvit og 1453 Bomull.

Leave a Comment