Hva må man ha med på The Well?

Hva må man ha med på The Well? The Well er bygget på kontinentale badetradisjoner med naturlig nakenhet. Du kan godt bruke badetøy, *men i badstuer og dampbad er det ikke tillatt med badetøy. I sauna & dampbad kan du velge å dekke deg til med et håndkle eller en pesthemal.

The Well er bygget på kontinentale badetradisjoner med naturlig nakenhet. Du kan godt bruke badetøy, *men i badstuer og dampbad er det ikke tillatt med badetøy. I sauna & dampbad kan du velge å dekke deg til med et håndkle eller en pesthemal.

Hvem er eieren til the well?

The Welleier, Stein Erik Hagen, har brukt 400 millioner kroner på å bygge Spa-senteret i Oppegård. Nå skal han bruke nok en stor slump penger på å bygge tilhørende hotell.

Hvor går The Well bussen fra?

The Well har sin egen gratis-buss, den går normalt sett fra Clarion Hotel The Hub og direkte til The Well – og det på kun 25 minutter.

Hva må man ha med på The Well? – Related Questions

Hvem bygget the well?

Stein Erik Hagens spa- og badeanlegg, The Well, har aldri gått i pluss. Siden oppstarten i 2014 har han tapt 180 millioner kroner. Stein Erik Hagen har siden oppstarten av The Well i 2014 aldri sett sorte tall i regnskapet. 2020 ble heller ikke et unntak.

Når bussen ikke kommer?

Lykkes det ikke å sette opp alternativ transport, kan du få dekket utlegg til drosje, egen bil eller annen alternativ transport mot å vise regning – dersom du blir mer enn: 20 minutter forsinket på reiser under 1 time med inntil 550 kroner. 40 minutter forsinket på reiser mellom 1 og 3 timer med inntil 825 kroner.

Hvor går buss 37 fra?

37bussen går fra Helsfyr til Nydalen, via Oslo sentrum. Den går hele døgnet gjennom. I de travleste periodene kommer bussene omtrent kontinuerlig. Etter bomben i regjeringskvartalet i 2011 ble traseen til 37bussen lagt om.

Hvor går buss 34 fra?

34 buss (Tåsen) har 24 stopp som går fra Simensbråten og slutter på Tåsen Senter. 34 buss tidsplanoversikt for den kommende uken: Starter på 00:00 og slutter ved 23:45. Driftsdager denne uken: hver dag. Østhellinga holdeplass retning sentrum flyttet.

Hvor går buss 74 fra?

74 buss Rutetabell og Stopp (Oppdatert)

74 buss (Jernbanetorget) har 28 stopp som går fra Mortensrud T og slutter på Jernbanetorget. 74 buss tidsplanoversikt for den kommende uken: Starter på 05:34 og slutter ved 23:49.

Hvor går 54 bussen fra?

54 buss (Kjelsås Stasjon) har 29 stopp som går fra Tjuvholmen og slutter på Kjelsås Stasjon. 54 buss tidsplanoversikt for den kommende uken: Starter på 00:12 og slutter ved 23:57. Driftsdager denne uken: hver dag.

Hvor stopper 100 bussen?

Det første stoppet100 buss ruten er Fritidshuset og siste stopp er Oslo Bussterminal.

Hvilken trikk til Teknisk museum?

Teknisk museum finner du med en gang etter gangtunellen, på høyre hånd. T- bane: Ta t-banen til Storo, og videre med trikk nr 11/12 til Kjelsås eller Kjelsåsalléen. Se beskrivelse over.

Når går 101 bussen?

101 buss Rutetabell
DagDriftstimerHyppighet
to.05:27 – 22:271s tim
fr.05:27 – 22:271s tim
lø.06:57 – 22:571s tim
sø.09:57 – 21:571s tim

Kan man betale med kort på bussen?

Du betaler for reisa med bankkort hos sjåføren, på same måte som du betaler med bankkort i butikken eller andre stader. Betalinga skjer kontaktlaust, ved at du legg kortet ditt på bankterminalen. I nokre tilfelle må du sette inn kortet og taste PIN-koden.

Når bussen er full?

– Ser når bussen er full

– Hver busstype er registrert for et visst antall sittende og stående passasjerer. Dette er regulert gjennom kjøretøyforskriften.

Kan man gå på do når bussen kjører?

Praksisen innebærer at alle toaletter på langdistansebusser er stengt under kjøring. Dersom en passasjer må bruke toalettet, må de ta av seg setebeltet, reise seg, fram, henvende seg til sjåføren og gi behovet til kjenne.

Er det lov og drikke alkohol på buss?

Det er forbud mot å drikke alkohol på offentlig sted. Dette forbudet følger av alkoholloven § 8-9 nr. 6 . Forbudet gjelder ikke det å frakte med seg alkohol.

Kan man drikke vann på tog?

Ja, du kan nyte medbrakt mat og drikke (alkoholfri) fra setet ditt.

Hva skjer hvis billetten går ut mens man er på bussen?

Billetten er gyldig så lenge du går på transportmiddel i rute før billetten går ut, men om du må bytte transportmiddel undervegs, må du kjøpe ny billett dersom den er gått ut før du går på det nye transportmiddelet.

Kan bussen nekte å ta imot kontanter?

Loven sier at man har rett på å betale kontant, men det er lov å for eksempel lage et system hvor du må ha kjøpt en billett kontant på forhånd. Det betyr at en bussjåfør kan nekte å ta i mot betaling, men vise til en betalingsautomat hvor du kan kjøpe billetten med pengene dine.

Leave a Comment