Hva koster en matkasse fra godt levert?

Hva koster en matkasse fra godt levert?
Oversikt over matkassene til leverandørene

Matkasser for single

Leverandør
Kasse
Pris

Godt Levert
Hverdagskassen
499

Godt Levert
Ekspresskassen
799

Godt Levert
Roedekassen
849

Oversikt over matkassene til leverandørene
Matkasser for single
LeverandørKassePris
Godt LevertHverdagskassen499
Godt LevertEkspresskassen799
Godt LevertRoedekassen849

Hvor leverer vi godt levert?

Vi leverer over hele landet. Trondheim, Oslo og Stavanger for å nevne noen. Vil du vite om Godtlevert leverer til ditt område?

Hva koster HelloFresh?

Prisene på matkassene til HelloFresh

En matkasse fra HelloFresh til 4 personer for 5 dager koster 1100 kr, det er 55 kr per porsjon + frakt! Hvis du har en mindre familie og for eksempel vil ha 3 måltider til 2 personer kan du selvsagt det! Da betaler du 670 kr, det er 112 kr per porsjon + frakt.

Hva koster en matkasse fra godt levert? – Related Questions

Hva er det billigste man kan spise?

Kjøp store pakninger med ris, pasta, linser og bønner. Disse holder seg godt lenge. Kål, kålrot, gulrot, potet og løk er næringsrike og rimelige grønnsaker. Frosne grønnsaker er også som regel billigere en ferske.

Er Adams Matkasse og godt levert det samme?

Adams Matkasse er en del av Godtlevertgruppen AS, org.nr. 899 306 562. Våre vilkår og betingelser gjelder på tvers av Godtlevertgruppen AS sine merkevarer (Adams Matkasse, Godtlevert, Proviant) og eventuelle merkevarer som opprettes fortløpende.

Er det bindingstid på HelloFresh?

Null problem, hos HelloFresh har vi ingen bindingstid.

Hvordan funker HelloFresh?

Slik fungerer Hellofresh

Du velger hvilke middager du vil ha av 17 ulike oppskrifter hver uke og du velger til hvor mange personer det skal være til. Hvis du ikke velger middager får du de forhåndsbestemte middagene. Matkassene kommer levert hjem til deg på døren akkurat når det passer deg.

Hvordan hoppe over uke HelloFresh?

1. Velg matkassen din. Du kan velge både antall måltider og antall personer du vil lage mat til. Bytt preferanse, hopp over uker etter sett abonnementet ditt på pause når som helst – du bestemmer.

Hvordan fungerer Adams Matkasse?

Adams Matkasse tilbyr matkasser for to, fire eller seks personer. De fleste kundene foretrekker menyer som er valgt av kokkene. Hver uke velger kokkene forskjellige retter til matkassene, og det er alltid en god variasjon av kylling, fisk, kjøtt og vegetar.

Hvor mange kunder har Adams Matkasse?

Hvor mange kunder har Adams Matkasse? Adams Matkasse og Godtlevert.no har en årlig omsetning på henholdsvis 330 og 390 millioner kroner og nærmere 25 000 og 30 000 kunder. – Til sammen har vi under en halv prosent av det norske dagligvaremarkedet.

Når leverer Adams Matkasse?

Vi leverer søndager og mandager mellom kl. 16.00 og 22.00. I utvalgte områder tilbyr vi også formiddagslevering mellom kl. 10.00 og 14.00.

Hvordan betale HelloFresh?

7.2 Du kan betale ved enten direkte betaling, kort eller andre betalingsmetoder som er oppført på HelloFresh‘ nettside. Du er ansvarlig for å sikre at betalingsinformasjonen din er riktig mens avtalen mellom deg og HelloFresh løper. Endring i betalingsinformasjonen må meddeles HelloFresh umiddelbart.

Når blir HelloFresh levert?

Matkassene leveres innenfor det tidsvinduet som du har oppgitt, og noen ganger kan leveringstiden din variere fra uke til uke.

Hvordan legge inn rabattkode HelloFresh?

Har du en rabattkode fra HelloFresh? Logg inn på hjemmesiden og velg hvilke måltider du vil lage, hvor mange du vil lage til og hvor mange dager du vil ha. Lenger ned på siden står det “Har du en rabattkode?”. Skriv inn koden din der og trykk på “Legg til”, så blir rabatten trukket fra automatisk.

Hva er rabattkode?

En rabattkode eller en rabattkupong er en kode som gir deg rett til å få en rabatt i en nettbutikk. Det er mange nettsider som har spesialisert seg på å vise frem rabattkoder. I de fleste nettbutikkene finner du nå et felt for en rabattkode.

Hvor legger jeg inn rabattkode på WOLT?

Slik bruker du rabattkoden hos WOLT

Når du laster ned Appen og registrerer deg som ny bruker legger du inn promokoden ANDREASNILSEN eller så kan du gå inn på “meg” nederst til høyre i applikasjonen og velge “Angi promokode” og skrive inn ANDREASNILSEN – da får du 100kr rabatt på din ordre.

Hvordan legge inn rabattkode på LYKO?

Du trenger bare følge noen enkle steg:
  1. Kopier koden du fant på denne siden eller på lyko no.
  2. Gå til deres nettside og legg ønskede varer i handlekurven.
  3. Når du har funnet det du trenger, gå så til kassen og lim inn koden i rabattkodefeltet.
  4. Du skal nå kunne se at rabatten er trukket fra totalen. Gratulerer!

Leave a Comment