Er det toalett på alle Vy tog?

Er det toalett på alle Vy tog? Er det toalett om bord? Ja.

Er det toalett om bord? Ja.

Er det gratis nett på tog?

Er det internett om bord? Vi tilbyr gratis trådløst internett om bord på Bergensbanen, på regiontogene og de fleste lokaltog. Unntakene er enkelte lokaltog (Ski–Oslo S, Spikkestad–Asker–Lillestrøm og Stabekk–Moss) og tog på Bratsbergbanen.

Er det lov med dyr på tog?

Kan jeg ha med kjæledyr? Dyrene som får bli med på tog er hund, katt, gnagere i bur, burfugl og små skilpadder. Du kan ta med akvariefisk så lenge de er forsvarlig pakket. Andre dyr er ikke ønsket på toget.

Er det toalett på alle Vy tog? – Related Questions

Hva betyr R på toget?

R står for Regiontog ( som for eksempel R10 Skien-Lillehammer). Fakta om linjenummer: Linjenummeret viser om toget er lokaltog eller regiontog, hva som er endeholdeplass, samt at nummeret gir informasjon om stoppmønsteret.

Hvor mye koster bot på tog?

Avskrekkende gebyr

Det er sikkert du også. Gambler du på å ikke løse billett, må du regne med en eller annen gang å bli tatt: Gebyret på 950 kroner eller 1150 om du er uenig, er svimlende høyt og surt. Det skal virke avskrekkende.

Er det lov med dyr i butikk?

Nei, det finnes ingen bestemmelse i lovverket som forbyr å ta med hunder inn i en butikk. Men butikker er privat eiendom, og butikkene kan derfor selv bestemme at det ikke skal være tillatt med hunder inne i butikken deres.

Er det lov å ha med katt på buss?

Kan jeg ta med dyr på bussen? På grunn av medpassasjerer med allergi og astma kan vi dessverre ikke ta med dyr.

Er det lov å ha med dyr på skolen?

Det finnes ingen generelle lover og regler som sier noe om dyr i skolen, bare de reglene som skolene selv lager. Men – alle har rett på et arbeidsmiljø de kan være i. Det betyr at de som arbeider der (på skolen gjelder dette både lærere, elever og andre voksne) har rett til å kunne oppholde seg der uten å bli syke.

Er det gratis for barn å ta tog?

Barn. Barn fra 0 til og med 5 år reiser gratis på alle billetter utenom Pluss og Pluss Refunderbar. Barn fra 6 til og med 17 år får 50 prosent rabatt på Enkeltbillett og Flex Refunderbar.

Hvor mye er honnørrabatt?

Ektefelle eller registrert partner til personer som har rett til honnørbillett, får også kjøpe honnørbillett når disse reiser sammen. Vy: Honnør får følgende rabatter: Enkeltbillett: 50 prosent rabatt. Periodebillett: ingen rabatt.

Er barn gratis på toget i helgen?

18:00, lørdager, søndager og offentlige fridager. Du kan ta med inntil fire barn under 18 år gratis. Barn under 6 år telles ikke med i antallet – de reiser alltid gratis. For å bruke grupperabatten må du ha en gyldig voksen-, honnør-, student-, militær- eller ungdomsbillett, og være over 18 år.

Hvor gammel må man være for å ta tog alene?

Barn under 10 år bør ikke reise alene med tog. For lengre reiser med tog– bytte, bør barnet være 12 år eller eldre.

Kan en 13 åring sove hjemme alene?

Det er ikke noen fastsatt “aldersgrense” på det å være alene hjemme. Dette er noe ungdommens foreldre må bestemme. Det er ikke alle foreldre som er komfortable med å la sin 14-15 år gamle sønn eller datter være alene hjemme i helgene, og de kan ha gode grunner til det.

Kan en 13 åring reise alene?

Barn kan reise alene fra de er fem år. Barn mellom fem og 12 år som reiser alene får en mappe med reiseinformasjon som de må bære synlig under hele reisen.

Er det lov å reise alene til 17 år?

Det finnes ikke en bestemmelse om at man må være 18 år for å reise alene til utlandet, men så lenge du er under 18 år, er det foreldrene dine som er ansvarlig for deg og som kan avgjøre om du får reise til utlandet.

Kan en 15 åring fly alene?

Hvem kan fly alene? Du kan bestille alenebillett til barnet ditt hvis det er mellom 5 og 15 år gammelt. Hvis barnet er under 5 år, er det dessverre for ungt til å reise uten ledsager. Hvis det har fylt 16, må det reise som voksen.

Kan man følge barn til gate?

Om barnet ditt skal besøke slekt eller venner som bor langt unna, er fly ofte det beste alternativet. Du kan følge barnet helt til gaten, og hente ved ankomst, og det kan oppleves som en tryggere reisemåte for små barn enn buss, tog og båt som gjerne stopper på mange steder.

Hvor gammel for å reise til USA?

Du må ha pass, og for å få pass må du ha underskrift av foresatte dersom du er under 18 år. Det kan også være du trenger underskrift av foresatte på søknad om visa. Jeg anbefaler deg å kontakte den amerikanske ambassaden for å være helt sikker på om det er noen spesielle regler for de under 18 år.

Kan man drikke vann fra springen i USA?

Drikkevann. Det er ikke noe problem å drikke vannet fra springen.

Leave a Comment