Er det gratis å selge på FINN?

Er det gratis å selge på FINN? Gå inn på ny annonse, velg hvilken type annonse du vil ha og vips så er prisen der. Noen er til og med gratis! Noen typer annonser har også ekstra produkter som du kan velge å legge til. Disse ser du etter at du er ferdig med å lage annonsen din og rett før du skal publisere den.

Gå inn på ny annonse, velg hvilken type annonse du vil ha og vips så er prisen der. Noen er til og med gratis! Noen typer annonser har også ekstra produkter som du kan velge å legge til. Disse ser du etter at du er ferdig med å lage annonsen din og rett før du skal publisere den.

Hvordan selge billetter FINN?

Resale FAQ – Selge billetter
  1. Logg inn på din Ticketmaster-konto.
  2. Finn billetten(e) du vil selge.
  3. Klikk på “Selg”
  4. Angi salgspris.
  5. Fyll inn annen informasjon og klikk “Fortsett”
  6. Sjekk informasjonen din og “Bekreft”

Hva er det ikke lov å selge på FINN?

Annonser som kan oppfattes som støtende, for eksempel salg av pornografi og erotiske leketøy. Utstyr som ofte brukes i ulovlig virksomhet, som eksempelvis hjemmebrent-utstyr, “trimmeutstyr” til el-sparkesykkel (feks Speedbox og Badassbox) osv. Piratkopier.

Er det gratis å selge på FINN? – Related Questions

Hvor mye kan man selge på FINN uten å skatte?

Skattefritt

Det finnes ingen klar regle for hvor mye du kan tjene på salg på nettsteder, men pengene du får inn er som regel alltid skattefrie.

Hvor mye koster det å legge ut annonse på FINN?

Prisoversikt
Antall annonserPris pr. annonse
0 – 30489 kr
31 – 200427 kr
201 – 500405 kr
501 – 1500360 kr

Er det lov å ha budrunde på FINN?

Det er fullt mulig å kjøre budrunde for det du ønsker å selge på FINN, men det er viktig at du følger reglene vi har satt for dette: Ved annonser som selges under salgsformen «Auksjon» eller «bud ønskes» skal prisen på objektet representere den reelle minsteprisen som man kan kjøpe varen for.

Når lønner det seg å legge ut annonse på FINN?

Løft annonsene regelmessig for god synlighet

I tillegg anbefaler vi “Automatisk annonseløft”, som løfter annonsen opp i resultatsidene igjen etter en gitt tid. Du kan legge inn start- og sluttdato, og hvor ofte annonsen skal fornyes; hver 3., 5., 7., 14. eller 30. dag.

Hvorfor blir annonsene mine på FINN avvist?

De aller fleste annonser som legges ut på FINN går via en automatisk kontroll som gjøres av maskiner. De resterende annonsene går til en manuell kontroll som utføres av mennesker. Vi kan aldri helgardere oss mot å godkjenne eller avvise annonser feilaktig, men vi gjør vårt beste for å unngå det.

Er det lov å selge alkohol på FINN?

– Du kan eksempelvis ikke selge alkohol på Finn uten at du har løyve til å gjøre det. Man må med andre ord ha lov til å selge alkohol på den måten, fortsetter han.

Er det greit å prute på FINN?

I utgangspunktet er det ingenting i veien for å prute på ting på FINN. Men en god del annonsører sier spesifikt i annonsen at de ikke er interessert i pruting, og da anbefaler vi å følge disse anmodningene.

Er det lov å selge våpen på FINN?

Generelt om våpensalg på FINN

Det er lov å selge våpen på FINN. Allikevel er det et par ting det kan være greit å vite: Det er ikke tillatt å selge elektrosjokkvåpen (stungun/tazer), pepperspray, og andre selvforsvarsmidler med tilsvarende virkning.

Er det lov å ombestemme seg på FINN?

Selger og kjøper avtaler pris og blir enige om henting. Men så trekker kjøper seg før avtalt henting. Ja, det er avtalebrudd fra kjøpers side. Nei, det må være lov å ombestemme seg.

Kan selger angre salg?

Alt i alt er svaret at selgeren kan trekke seg fra salget av boligen frem til en bindende avtale er inngått. Dersom selgeren angrer seg etter at budrunden har begynt, vil han stå fritt til å trekke seg fra handelen så lenge ingen bud er akseptert.

Kan selger kreve å heve kjøpet?

Du kan ha et krav mot selger dersom: selger har holdt tilbake opplysninger, og det antas å ha innvirket på kjøpet. selger har gitt feil opplysninger, og det antas å ha innvirket på kjøpet. bilen er i dårligere stand enn du hadde grunn til å regne med ut fra det du fikk opplyst om prisen, alderen og kilometerstanden.

Hvordan unngå å bli svindlet på FINN?

Ellers har Gjefsen følgende sikkerhetsråd til deg som er bruker av FINN eller andre nettbaserte butikker/markedsplasser:
  1. Bruk sunn fornuft.
  2. Gjør undersøkelser rundt den du skal handle med.
  3. Ikke forskuddsbetal som kjøper, og vær sikker på at du får pengene dine som selger.
  4. Vær forsiktig med personlige opplysninger.

Er det trygt å Vippse på FINN?

Kjøper betaler for vare og frakt på forhånd, så selger kan være helt trygg på å få betalt. Pengene holdes hos FINN til varen er levert, slik at kjøper også er trygg. Første gang du benytter denne tjenesten, må du verifisere deg med bankID for å sikre en trygg handel.

Hva skjer om man blir lurt på FINN?

Hvis du har blitt svindlet, eller mistenker du har blitt utsatt for svindel, ønsker vi at du sier ifra til oss slik at disse personene kan stoppes så fort som mulig. Som Norges største markedsplass på nett er sikkerhet noe FINN tar på største alvor. Derfor har vi også et eget, dedikert sikkerhetsteam.

Hvordan fungerer fiks ferdig FINN?

Fiks, ferdig frakt og betaling” er en tjeneste som kan brukes til å kjøpe og sende varer som selges av privatpersoner på FINNs markedsplass Torget. Personen som bruker “Fiks, ferdig frakt og betaling” for å kjøpe en vare, kalles “Kjøper”, og personen som bruker tjenesten til å selge en vare kalles “Selger”.

Hvordan sende pakke på FINN?

For å sende en pakke så må du skrive koden på fem tegn – som du har mottatt på mail – på pakken, eksempelvis R-YEKGV. Når avisbudet henter pakken og leverer den på terminalen vår, legger vi inn koden din og får ut en etikett med navn og adresse på mottaker.

Leave a Comment