Er det badeland på Color Magic?

Er det badeland på Color Magic? Badelandet finner du både på Color Magic og på Color Fantasy. Her kan du kjøpe forfriskninger og spesielt de tre slush-maskinene våre er populære blant barna.

Badelandet finner du både på Color Magic og på Color Fantasy. Her kan du kjøpe forfriskninger og spesielt de tre slush-maskinene våre er populære blant barna.

Hvor dypt går Color Magic?

M/S «COLOR MAGIC»
Lengde o.a.223,70 m
Bredde største (brovinger)41,40 m
Dybde i riss h.dk9,70 m
Dybde i riss upper dk (7)21,90 m
Dypgående design6,80 m

Er det frisør på Color Magic?

Som andre cruiseskip har både Color Magic og Color Fantasy et godt spa- og treningssenter. Begge skipene tilbyr et topp moderne treningssenter, boblebad, badstue, massasjestoler, frisør og spabehandlinger.

Er det badeland på Color Magic? – Related Questions

Når kan man gå ombord på Color Magic?

Oppmøte senest 1 time før avgang. Ombordstigning starter ca 45 minutter før avgang.

Hvem er størst av Color Magic og Color Fantasy?

Størst er søsterskipet MS «Color Magic» som ble sjøsatt 2007. MS «Color Fantasy» har 966 lugarer, som gir plass til 2 750 passasjerer.

Hva kan man gjøre på Color Magic?

Color Magic byr på et bredt utvalg av aktiviteter og opplevelser for hele familien, blant annet 12 barer og restauranter, Show Lounge med daglig gratis show, handlegate med taxfree-butikker, badeland og Spa & Fitness-avdeling med panoramautsikt.

Hvor lenge varer showet på Color Magic?

Åpningstider. Showene varer i 50 minutter (35 minutter i skoleferier).

Hvor går Color Magic fra?

Color Line terminalen i Oslo ligger på Hjortnes, kun 10 minutter gange fra Aker Brygge. Parkeringshus ved terminalen (må forhåndsbestilles).

Hvor fort kjører Color Line Magic?

Selskapets linjer og skip
BåtLengdeToppfart
MS «Color Magic»224,90 m22 knop (40,74 km/t)
MS «Color Fantasy»223,70 m22 knop (40,74 km/t)
MS «SuperSpeed 1»214,90 m31 knop (57,41 km/t)
MS «SuperSpeed 2»212,80 m31 knop (57,41 km/t)

1 more row

Hvor spiser man frokost på Color Line?

I Oceanic à la Carte serveres frokost til alle våre Color Class-gjester.

Er Color Line norsk selskap?

Color Group AS er morselskapet til Color Line AS og er heleid av O.N. Sunde AS. Det er et norsk aksjeselskap med norsk hovedkontor. Konsernet hadde i 2018 en omsetning på ca. fem milliarder kroner og oppnådde et driftsresultat (EBIT) på 686 millioner kroner.

Hvor lenge er man i Kiel Color Line?

Når Color Fantasy eller Color Magic klapper til kai i Kiel klokken ti, har du drøye tre timer til rådighet. Her er tips til hva du kan gjøre i land. For mange er timene i Kiel forbundet med tradisjoner.

Er det påbudt med munnbind i Kiel?

Hvilke smittevernregler gjelder i Tyskland? I Kiel, og resten av Schleswig-Holstein, er munnbind påbudt på offentlig transport og turistbusser. Butikker og serveringssteder kan på eget initiativ kreve bruk av munnbind, men det er ikke lenger et generelt påbud fra myndighetenes side.

Kan man reise til Kiel uten pass?

Jeg skal ikke i land i Kiel, må jeg ha med pass? Ja, reglene gjelder uavhengig av om du går i land i Kiel eller ikke. Alle gjester (voksne) må medbringe gyldig legitimasjon.

Kan man ta med alkohol på Color Line?

Reise som er kortere enn 24 timer

Dersom du har vært ute av Norge i mindre enn 24 timer har du ikke lov til å ta med deg alkohol eller tobakksvarer som ikke er avgiftsbetalt. Det vil si at det er lov til å ta med alkohol– og tobakkskvoten, men ikke uten at den er beskattet der den kommer fra.

Hva koster det å fortolle 1 flaske vin?

Informasjon om avgiftssatsar for alkohol for 2023
Alkoholhaldig drikkVolumprosent alkoholKroner
Lettøl og annaover 2,7 t.o.m. 3,712,79 pr. liter
Øl og annaover 3,7 t.o.m. 4,722,15 pr. liter
Vin og sterkølover 4,7 t.o.m. 22,04,95 pr. volumprosent og liter
Brennevinover 22,0 t.o.m. 60,08,45 pr. volumprosent og liter

Kan man ta Color Line under 18?

Foresatt for barn under 16 år må være fylt 20 år. Foresatt for ungdom over 16 år må være fylt 30 år. Vi reiser med en gruppe, er det noen unntak? Det er egne regler for grupper.

Hvor mye koster det å fortolle en kasse øl?

januar 2020. Eksempelvis kan du fortolle inntil 27 liter øl, hvor satsene nå er 22 kroner per liter eller 8 kr per 0,33 liter. De nye satsene for vin med alkoholprosent under 15 prosent, er 66 kroner per liter eller 50 kroner per helflaske.

Kan en 18 åring ta med alkohol fra Sverige?

Men man må være 18 år for å ta med vin og øl fra Sverige til Norge. – Vi i tollvesenet forholder oss ikke til annet enn at vedkommende har kjøpt alkoholen i beskattet stand, sier Asle Farberg, avdelingssjef for grensekontrollen i Tollregion Øst-Norge.

Leave a Comment