Familie Info header

Skal man skylle munnen etter bruk av Corsodyl?

Skal man skylle munnen etter bruk av Corsodyl? Skyll munnen med 10 ml Corsodyl morgen og kveld etter tannpuss. Skyll i 1 minutt og deretter spytt ut overflødig munnskyllevæske. Unngå å svelge. Ved betennelse i munnslimhinnen i forbindelse ved bruk av proteser skal munnen skylles som ovenfor.

Barn

Hvor mye koster Uringlass?

Hvor mye koster Uringlass? (24,90 kr/stk) Oppgitte priser gjelder i nettbutikken. Fri frakt over 299,- Bli medlem her.

Barn

What is silica gel used for?

What is silica gel used for? Silica gel is a desiccant or in other words, it is a drying agent. It is used to absorb moisture and condensation from the surrounding environment. It is an extremely effective and cost-efficient way for businesses to keep their products fresh and dry for customers during storage and shipping processes.

Barn

Hvilke sko er inn 2022?

Hvilke sko er inn 2022?
Vårens skotrender 2022

Sterke farger. Denne sesongen er det sterke farger som popper en stor trend!
Monokrome toner. Monokrom betyr at alt er i samme farge, men gjerne i ulike nyanser av den fargen og ulike teksturer.
Glitter og metallisk.
Plattformsåler.
Sneaker-trend.
Sporty sneakers.
Retro sneakers.
Everyday sneakers.

Barn

Hva burde man gjøre i København?

Hva burde man gjøre i København?
Topp 10 severdigheter i København

Tivoli.
Segway Tours Copenhagen.
Hop On – Hop Off kanalrundfart.
Den Lille Havfrue.
Nyhavn.
Christiania.
Amalienborg Slott.
Rosenborg Slott.

Barn

Hva er best av laserskriver og blekkskriver?

Hva er best av laserskriver og blekkskriver? Hvis du primært kommer til å skrive ut tekstdokumenter kan laser være det beste valget, men hvis du kommer til å skrive ut mange bilder i farge, er det grunn til å se på blekkskrivere.

Barn

Er det lov å jobbe bare 2 timer?

Er det lov å jobbe bare 2 timer? Loven har ingen minimumslengde på en arbeidsdag. Så her er det viktig å sjekke hva din arbeidsavtale sier om dette.

Barn

Hva lekte barn på 80 tallet?

Hva lekte barn på 80 tallet? De fleste som var barn på 1970- og 80-tallet vil trolig assosiere disse harde plastkulene med ømme, blå håndbaker. Målet var å få de to kulene til å slå sammen både på undersiden og oversiden av hånden, noe som ikke rent sjelden førte til at man bommet og traff sin egen hånd i stedet.

Barn

Hvordan ser kreft i munnen ut?

Hvordan ser kreft i munnen ut? Kuler eller hvite, røde eller mørke flekker inne i munnen. Fortykkelse av kinnet. Problemer med å tygge, svelge eller å bevege tungen. Vansker med å bevege kjeven, eventuelt hevelse eller smerte i kjeven.

Barn

Kan man male over fliser?

Kan man male over fliser? Det går helt fint an å male fliser i våtrom, også inne i dusj-sonen. Det er grunnarbeidet som avgjør hvor godt malingen sitter. Til slutt males minimum to strøk med oljebasert maling. Vask grundig med surt vaskemiddel som fjerner kalk og såperester.